Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 115pk +9.5%
Koppel 150nm 165nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk motor tuning:

Voor het Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk is een populaire methode om je Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Focus 1.6 Ti-VCT 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Rover
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.