Chiptuning Rozenburg

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Rozenburg?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De Electronic Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een bepaald vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Rozenburg.

Chiptuning Rozenburg kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen tunen van je auto

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Rozenburg. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Rozenburg chiptuning engineer onderworpen. Deze Rozenburg engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Rozenburg chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto
  • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning files

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Rozenburg OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Rozenburg krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een recent voorbeeld is Chiptuning Smart City 0.8 CDI naar 65PK

Chiptuning Rozenburg Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Rozenburg chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Bmw 1 serie 120i (2.0t) 184pk (b48b20b)
Laat je BMW 1 serie 120i (2.0T) (B48B20B) van 184 naar 250PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze diensten een garantie op de beste auto chippen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Rozenburg autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mini ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank