Chiptuning in Rozenburg

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het aantal vermogen moet halen dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Rozenburg.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen obd tuning

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Rozenburg. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Rozenburg chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Rozenburg OBD chiptuning

OBD chiptuning Rozenburg is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Rozenburg maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Rozenburg krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Lees dit recente voorbeeld: dodge caliber tuning

Chiptuning Rozenburg Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Rozenburgtuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het tunen

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande auto chippen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.