Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz e 350 cdi 265pk

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 295pk +11.3%
Koppel 620nm 700nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Mercedes-Benz E tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer performance
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Mercedes-Benz Etuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto tuning voor u Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk kan doen:

Verschillende vormen Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk chiptuning. Hierbij pas je de Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz E 350 CDI 265pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw auto dus even kwijt.