Chiptuning in Spijkenisse

auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Spijkenisse?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Spijkenisse kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De vries grootste voordelen Mijn Chiptuning

Meer koppel​

Sportiever geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Spijkenisse. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Spijkenisse engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten auto chippen:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Methode 1: Spijkenisse OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een relevant voorbeeld is mercedes vito tuning

Stage 2 chiptuning Spijkenisse

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Spijkenisse chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het tunen

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Spijkenisse auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Spijkenisse chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Spijkenissesoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze tuning locaties

We zitten ook in de buurt van:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning Zuid Holland zijn we je graag van dienst.

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt: Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Spijkenisse zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.