Chiptuning Spijkenisse

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Lees hier wat chiptuning in Spijkenisse voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. De ecu is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sportiever rijdt door chiptuning in Spijkenisse. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto laten chippen

  • Meer vermogen​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Spijkenisse. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Spijkenisse specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Spijkenisse engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk tuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Spijkenisse bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • We kopiëren uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Spijkenisse OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Spijkenisse is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Spijkenisse chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Spijkenisse krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto! Bekijk dit recente voorbeeld: Audi Q2 30 TFSi (1.0T) 116pk Chiptuning

Stage 2 chiptuning Spijkenisse

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning Mercedes-benz slk 55 amg v8 421pk
Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 (421pk) tuning? Vermogenswinst van 5.0% en 5.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank