Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz slk 55 amg v8 421pk

Stage 1 Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 421pk 440pk +4.5%
Koppel 540nm 565nm +4.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk​

Hoe gaat dat precies, chiptuningMercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz SLK 55 AMG V8 421pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.