Chiptuning Oud-Beijerland: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Oud-Beijerland?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal vermogen moet halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verlagen.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen tunen van uw auto

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt harder
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Oud-Beijerland. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Oud-Beijerland engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Oud-Beijerland ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Oud-Beijerland engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Oud-Beijerland chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede back-up​
  • De beste tuning files in gebruik

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Oud-Beijerland OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Oud-Beijerland is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Lees dit relevante project: BMW X3 1.8D 150pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Oud-Beijerland

De naam zegt het al. Bij deze methode van Oud-Beijerland tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

chiptuning Mercedes-benz c 220d 194pk
Chiptuning van de Mercedes-Benz C 220d (194pk). Geniet van een vermogenswinst van 230PK en 480NM Extra koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank