Chiptuning in Oud-Beijerland

merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Oud-Beijerland voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Oud-Beijerland. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto laten chippen

Sportiever karakter​

Geluid klinkt harder

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Oud-Beijerland. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Oud-Beijerland chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Oud-Beijerland chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Oud-Beijerland OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Oud-Beijerland is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Oud-Beijerland maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een relevant voorbeeld is skoda tuning

Stage 2 chiptuning Oud-Beijerland

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Oud-Beijerland is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Oud-Beijerland auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Oud-Beijerland chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze locaties zien:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.