Mercedes-Benz C 220d 194pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 220d 194pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 220d 194pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 194pk 230pk +18.6%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Mercedes-Benz C is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Mercedes-Benz C tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mercedes-Benz C 220d 194pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz C 220d 194pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Mercedes-Benz

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 220d 194pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mercedes-Benz C 220d 194pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz C 220d 194pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz C 220d 194pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz C 220d 194pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz C 220d 194pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz auto
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Mercedes-Benz C 220d 194pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Mercedes-Benz C 220d 194pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz C 220d 194pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Mercedes-Benz C 220d 194pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mercedes-Benz C 220d 194pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Mercedes-Benz C 220d 194pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz C 220d 194pk!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 220d 194pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mercedes-Benz C 220d 194pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 220d 194pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz C 220d 194pk haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz C 220d 194pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz C 220d 194pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Mercedes-Benz C 220d 194pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.