Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 1.0 turbo 84pk

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 115pk +36.9%
Koppel 120nm 165nm +37.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk?

De ecu van uw Smart ForTwo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Smart ForTwo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Smart ForTwo gaat u merken dat uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk veel soepelder gaat door chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Smart ForTwo meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk
 • Gebruik van goede Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk motor tuning:

Voor het Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk.

Hierdoor is dit een goedkope Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk met meer performance, zonder dat je Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Smart ForTwo 1.0 Turbo 84pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Smart chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Smart auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart en bent u uw Smart dus even kwijt.