Smart ForFour 1.0i 71pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart forfour 1.0i 71pk

Stage 1 Smart ForFour 1.0i 71pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 71pk 79pk +11.3%
Koppel 91nm 105nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Smart ForFour 1.0i 71pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Smart ForFour 1.0i 71pk. Je Smart ForFour zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Smart ForFour 1.0i 71pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Smart ForFour 1.0i 71pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Harder geluid uit uw Smart

Hoe werkt het?​

Bij stage one chippen Smart ForFour 1.0i 71pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Smart ForFour 1.0i 71pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Smart ForFour 1.0i 71pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Smart ForFour 1.0i 71pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForFour 1.0i 71pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Smart ForFour 1.0i 71pk
 • De beste Smart ForFourchiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Smart ForFour 1.0i 71pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Smart ForFour 1.0i 71pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart ForFour 1.0i 71pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart ForFour 1.0i 71pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Smart ForFour 1.0i 71pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Smart ForFour 1.0i 71pk. Met deze manier hoef je zelfs de Smart ForFour 1.0i 71pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Smart ForFour 1.0i 71pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.0i 71pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Smart ForFour 1.0i 71pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Smart ForFour 1.0i 71pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Smart ForFour 1.0i 71pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.0i 71pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Smart ForFour 1.0i 71pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Smart ForFour 1.0i 71pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Smart baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.