Smart City 1.0 Turbo 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart city 1.0 turbo 84pk

Stage 1 Smart City 1.0 Turbo 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 110pk +31%
Koppel 120nm 160nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140160

Ontdek wat chiptuning voor uw Smart City 1.0 Turbo 84pk auto kan doen:

De ecu software van uw Smart City is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Smart City 1.0 Turbo 84pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Smart City 1.0 Turbo 84pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Smart City veel soepelder rijdt door tuning Smart City 1.0 Turbo 84pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s uit uw Smart
 • Mooier geluid uit uw Smart
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningSmart City 1.0 Turbo 84pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Smart City 1.0 Turbo 84pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Smart City 1.0 Turbo 84pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart City 1.0 Turbo 84pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Smart City 1.0 Turbo 84pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Smart City 1.0 Turbo 84pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Smart auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Smart City 1.0 Turbo 84pk
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Smart City 1.0 Turbo 84pk kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Smart City 1.0 Turbo 84pk kan doen:

Methodes voor Smart City 1.0 Turbo 84pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Smart City 1.0 Turbo 84pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Smart City 1.0 Turbo 84pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Smart City 1.0 Turbo 84pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Smart City 1.0 Turbo 84pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Smart City 1.0 Turbo 84pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Smart City 1.0 Turbo 84pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Smart City 1.0 Turbo 84pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Smart City 1.0 Turbo 84pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Smart City 1.0 Turbo 84pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Smart City 1.0 Turbo 84pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Smart City 1.0 Turbo 84pk.

Gespecialiseerde notie over Smart City 1.0 Turbo 84pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Smart City 1.0 Turbo 84pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Smart City 1.0 Turbo 84pk ook verscheidene andere software modificaties voor Smart City 1.0 Turbo 84pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Skoda ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Smart auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Smart auto dus even kwijt.