Smart ForTwo 1.0i 61pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 1.0i 61pk

Stage 1 Smart ForTwo 1.0i 61pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 61pk 67pk +9.8%
Koppel 92nm 102nm +10.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Smart ForTwo 1.0i 61pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Smart ForTwo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Smart ForTwo tunen. Je Smart ForTwo zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Smart ForTwo 1.0i 61pk:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Smart

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Smart ForTwo 1.0i 61pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart ForTwo 1.0i 61pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Smart ForTwo 1.0i 61pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Smart ForTwo 1.0i 61pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Smart ForTwo 1.0i 61pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart ForTwo 1.0i 61pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart ForTwo 1.0i 61pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Smart ForTwo 1.0i 61pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Smart ForTwo 1.0i 61pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Smart ForTwo 1.0i 61pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Smart ForTwo 1.0i 61pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Smart ForTwo 1.0i 61pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Smart ForTwo 1.0i 61pk haalt.

Voor wie alles uit hun Smart ForTwo 1.0i 61pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Opel ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Smart zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Smart doen.