Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart fortwo 0.9 turbo brabus 109pk

Stage 1 Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 120pk +10.1%
Koppel 170nm 190nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Smart ForTwo tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Smart ForTwo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier uit uw Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede Smart ForTwotuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk kan worden!

Verschillende vormen Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk aanpassen. Zonder de Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk met meer performance, zonder dat je Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk.

Gespecialiseerde notie over Smart ForTwo 0.9 Turbo Brabus 109pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning McLaren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Smart .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.