Smart City 0.8 CDI 45pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Smart city 0.8 cdi 45pk

Stage 1 Smart City 0.8 CDI 45pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 45pk 65pk +44.4%
Koppel 110nm 150nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Smart City 0.8 CDI 45pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Smart City 0.8 CDI 45pk veel soepelder rijdt door chip tuning Smart City 0.8 CDI 45pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Smart City 0.8 CDI 45pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Smart City 0.8 CDI 45pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Smart City 0.8 CDI 45pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Smart City 0.8 CDI 45pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Smart City 0.8 CDI 45pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Smart City 0.8 CDI 45pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Smart City 0.8 CDI 45pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Smart City 0.8 CDI 45pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van beste tuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Smart City 0.8 CDI 45pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Smart City 0.8 CDI 45pk wordt!

Methodes voor Smart City 0.8 CDI 45pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Smart City 0.8 CDI 45pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Smart City 0.8 CDI 45pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Smart City 0.8 CDI 45pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode moet je zelfs de Smart City 0.8 CDI 45pk ECU niet te ontmantelen.

Je Smart City 0.8 CDI 45pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Smart City 0.8 CDI 45pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Smart City 0.8 CDI 45pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Smart City 0.8 CDI 45pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Smart City 0.8 CDI 45pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Smart City 0.8 CDI 45pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Smart City 0.8 CDI 45pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Jaguar bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Smart chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Smart auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Smart auto en bent u uw auto dus even kwijt.