Chiptuning Rijswijk

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Rijswijk voor mijn auto?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Chiptuning Rijswijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Rijswijk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

  • Meer PK’s​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Rijswijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Rijswijk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de ECU
  • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Beschikbare vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Rijswijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Rijswijk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Rijswijk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Rijswijk krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto! Ontdek dit recente voorbeeld: Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk Tuning

Stage 2 chiptuning Rijswijk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

chiptuning Audi a4 2.0 tfsi 211pk
Audi A4 2.0 TFSI met 211pk tuning? Vermogenswinst van 23.0% en 14.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Rijswijk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Rijswijk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Rijswijksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank