Chiptuning in Statenkwartier

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Wat zijn de voordelen van chiptuning Statenkwartier?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Statenkwartier.

Chiptuning Statenkwartier kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten tunen van uw auto

Sportiever karakter​

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Statenkwartier. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Statenkwartier chiptuning engineer onderworpen. Deze Statenkwartier ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Statenkwartier engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Goede chiptuning software in gebruik

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Statenkwartier OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Statenkwartier is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente voorbeeld: peugeot 206 tuning

Stage 2 chiptuning Statenkwartier

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit: Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen. Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.