Chiptuning Statenkwartier: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Statenkwartier voor mijn auto?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Statenkwartier.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning in Statenkwartier. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Pluspunten

  • Sportiever karakter​
  • Beter geluid
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Statenkwartier. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Statenkwartier chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Statenkwartier. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Statenkwartier chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • Een kopie van de oude staat​
  • De beste chiptuning bestanden in gebruik

Beschikbare soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Statenkwartier OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Statenkwartier chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Statenkwartier krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Een relevant voorbeeld is BMW 7 serie 740i 326pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Statenkwartier

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning Volvo v70 2.0 t5 225pk
Chiptuning van de Volvo V70 2.0 T5 met 225pk. Geniet van een vermogenswinst van 275PK en 380NM Extra koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Statenkwartier autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Rolls Royce
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank