Chiptuning in Scheveningen

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Scheveningen voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.De motor controller is geprogrammeerd om een bepaald aantal PK te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning in Scheveningen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen obd tuning

Meer performance​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Scheveningen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Scheveningen verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Scheveningen chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Scheveningen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Scheveningen is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Scheveningen chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Scheveningen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Ontdek dit recente project: mini cooper tuning

Stage 2 chiptuning Scheveningen

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Scheveningen is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motor computer software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Scheveningen ook verschillende andere software aanpassingen voor Scheveningen als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel het land hebben we vestigingen. Hier beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties zien:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen de auto producenten ook. Dit is hoe het zit: Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten. Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.