Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick lacrosse 2.0 turbo 262pk

Stage 1 Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 262pk 290pk +10.7%
Koppel 350nm 480nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick chip tuning.

Door het chippen van uw Buick kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk. Je Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw Buick
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chiptuningBuick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk?​

Bij stage one tunen Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick auto
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk ECU programmatuur kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Buick Lacrosse 2.0 Turbo 262pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Buick auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick en bent u uw Buick dus even kwijt.