Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 vti 120pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 130pk +8.3%
Koppel 160nm 180nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk?

De standaard software in de motor computer van uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk
 • Meer koppel
 • Comfortabeler rijden​ met uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Citroën C3 Picasso 1.6 VTi 120pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Maserati
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.