DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 4 crossback 1.6 thp 165pk

Stage 1 DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 215pk +30.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw DS auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk​
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter uit uw DS
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk.

De chiptuning DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk tuning files

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning DS 4 Crossback 1.6 THP 165pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van DS 4 Crossback 1.6 THP 165pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen DS baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.