DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 7 crossback 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chiptunen?

De ecu software van uw DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk. Je DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk kan doen:

Methodes voor DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk.

Hierdoor is dit een goedkope DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun DS 7 Crossback 2.0 BlueHDI 180pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

MAN ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw DS .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.