DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 7 crossback 1.6 puretech 225pk

Stage 1 DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 225pk 255pk +13.3%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw DS 7 Crossback is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw DS 7 Crossback kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je DS 7 Crossback heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk veel lekkerder gaat door chip tuning DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk​
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk chiptuning engineer onderworpen. Deze DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van de beste DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk motor tuning:

Voor het DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk. Je DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van DS 7 Crossback 1.6 Puretech 225pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mini ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw DS en bent u uw DS dus even kwijt.