DS 5 1.6 THP 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 5 1.6 thp 165pk

Stage 1 DS 5 1.6 THP 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 215pk +30.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw DS 5 1.6 THP 165pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door DS auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw DS kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je DS 5 1.6 THP 165pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning DS 5 1.6 THP 165pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je DS 5 1.6 THP 165pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen DS 5 1.6 THP 165pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw DS 5 1.6 THP 165pk
 • Meer koppel uit uw DS
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse DS 5 1.6 THP 165pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 5 1.6 THP 165pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw DS 5 1.6 THP 165pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw DS auto
 • Goede DS 5chiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u DS 5 1.6 THP 165pk kan worden!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: DS 5 1.6 THP 165pk OBD chiptuning

OBD tuning DS 5 1.6 THP 165pk is een veelvoorkomende methode om je DS 5 1.6 THP 165pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de DS 5 1.6 THP 165pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van DS 5 1.6 THP 165pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de DS 5 1.6 THP 165pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het DS 5 1.6 THP 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de DS 5 1.6 THP 165pk!

Stage 2 DS 5 1.6 THP 165pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je DS 5 1.6 THP 165pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning DS 5 1.6 THP 165pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun DS 5 1.6 THP 165pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over DS 5 1.6 THP 165pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast DS 5 1.6 THP 165pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw DS auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw DS en bent u uw DS auto dus even kwijt.