DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ds 7 crossback 1.6 puretech hybrid4 300pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk?

De ecu software van uw DS 7 Crossback is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw DS 7 Crossback een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw DS auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

DS 7 Crossback tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw DS
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenDS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw DS auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk motor tuning:

Voor het DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk ECU niet te ontmantelen.

Door het DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk chiptuning. Je DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning DS 7 Crossback 1.6 Puretech Hybrid4 300pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de DS , zonder dat hierbij aanpassingen DS baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.