Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan x-trail 2.0 dci 173pk

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 173pk 210pk +21.4%
Koppel 360nm 450nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk?

De ecu van uw Nissan X-Trail is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Nissan X-Trail chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw Nissan

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van goede Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan auto

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk ECU niet te ontmantelen.

Je Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan X-Trail 2.0 DCi 173pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.