Chiptuning Schiebroek: Bij u in de buurt

auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Wat voor pluspunten heeft chiptuning?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

De dagen na het chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De vries grootste pluspunten auto tuning

Sportiever karakter​

Geluid klinkt harder

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Schiebroek. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Schiebroek engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Schiebroek engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Schiebroek. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Schiebroek bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Schiebroek chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor auto chippen leggen we onderaan uit:

Methode 1: Schiebroek OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Schiebroek is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Schiebroek krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Bekijk dit relevante project: ford chiptuning

Chiptuning Schiebroek Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Schiebroek is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Schiebroek auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Schiebroek chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Onze tuning locaties kun jij hieronder bekijken

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo: Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen. Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op auto chippen met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.