Chiptuning in Schiebroek

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Wat zijn de voordelen van chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Schiebroek.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Schiebroek.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning in Schiebroek. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer koppel​
  • Sportiever geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Schiebroek. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Schiebroek chiptuning engineer onderworpen. Deze Schiebroek engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Schiebroek engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Schiebroek chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU
  • Speciale accu voeding gedurende het chippen
  • Vooraf een goede back-up​
  • Gebruik van de beste chiptuning bestanden

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Schiebroek OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Schiebroek maak je gebruik van de obd port in je auto.

Hierdoor is dit een goedkope Schiebroek chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Bekijk dit recente voorbeeld: Chiptuning Fiat Doblo 1.6 M-JTD 105pk

Chiptuning Schiebroek Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Schiebroek tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 bluehdi 8v 75pk
Citroën C3 Picasso 1.6 BlueHDI 8V met 75pk tuning? Vermogenswinst van 27.0% en 16.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Schiebroek ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank