BMW X3 3.0D 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bmw x3 3.0d 211pk

Stage 1 BMW X3 3.0D 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 270pk +28%
Koppel 500nm 580nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je BMW X3 is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw BMW X3 zult u merken dat uw BMW X3 veel lekkerder rijdt door BMW X3 chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw BMW
 • Meer koppel uit uw BMW
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning BMW X3 3.0D 211pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze BMW X3 3.0D 211pk chiptuning engineer onderworpen. Deze BMW X3 3.0D 211pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de BMW X3 3.0D 211pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je BMW X3 3.0D 211pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het BMW X3 3.0D 211pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw BMW X3 3.0D 211pk
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw BMW X3 3.0D 211pk
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen BMW X3 3.0D 211pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 BMW X3 3.0D 211pk OBD chiptuning

OBD tuning BMW X3 3.0D 211pk is een geliefde manier om je BMW X3 3.0D 211pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de BMW X3 3.0D 211pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw BMW X3 3.0D 211pk aanpassen. Zonder de BMW X3 3.0D 211pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning BMW X3 3.0D 211pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 BMW X3 3.0D 211pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je BMW X3 3.0D 211pk haalt.

Deze vorm van chiptuning BMW X3 3.0D 211pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over BMW X3 3.0D 211pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van BMW X3 3.0D 211pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 BMW chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw BMW auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de BMW auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder BMW auto doen.