Chiptuning Benthuizen: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten tunen in Benthuizen?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. De ecu is afgesteld om een bepaald vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sportiever rijdt door chiptuning Benthuizen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen Mijn Chiptuning

  • Meer koppel​
  • Mooier geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Benthuizen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Benthuizen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Benthuizen engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) in uw auto
  • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van de beste tuning files

Verschillende vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Benthuizen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Benthuizen is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een relevant voorbeeld is Tuning Vauxhall Insignia 1.6T met 180pk (stage 1)

Stage 2 chiptuning Benthuizen

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Benthuizen chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Bmw 4 serie gc 435i pp 339pk
Chiptuning van de BMW 4 serie GC 435i PP (339pk). Geniet van een vermogenswinst van 365PK en 520NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motor computer software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank