Chiptuning Benthuizen: Bij u in de buurt

merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Benthuizen?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De motor controller is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Benthuizen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning in Benthuizen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De vries grootste voordelen auto tuning

Sportiever karakter​

Mooier geluid

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Benthuizen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Benthuizen ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Benthuizen chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer)

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Goede tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Benthuizen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Benthuizen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is volvo chiptuning

Chiptuning Benthuizen Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Benthuizen kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Benthuizen chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Benthuizen ook diverse andere software modificaties voor Benthuizen auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze tuning locaties vinden:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus op zoek bent naar auto chiptuning bedrijf in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo: Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types. Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.