Chiptuning Leiderdorp

auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Leiderdorp?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Leiderdorp.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen tunen van uw auto

Meer vermogen​

Beter geluid

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Leiderdorp. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Leiderdorp ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Leiderdorp engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Leiderdorp chiptunen

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chip tuning met je auto doet:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Leiderdorp OBD chiptuning

OBD chiptuning Leiderdorp is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is seat arosa tuning

Chiptuning Leiderdorp Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Leiderdorp chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in motor computer software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Door heel het land hebben we vestigingen. Hieronder ziet u een lijst van de chiptuning vestigingen

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar chiptuning bedrijf Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chippen doen de fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen. Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons volledig op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.