Chiptuning Leiderdorp: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Leiderdorp?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De ECU (motor controller) is afgesteld om een specifiek aantal vermogen te halen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Leiderdorp.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen auto laten chippen

  • Meer koppel​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Leiderdorp. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Leiderdorp chiptuning engineer onderworpen. Deze Leiderdorp ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Leiderdorp engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Leiderdorp chiptunen

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van de beste chiptuning software

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Leiderdorp OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Lees dit recente voorbeeld: Mazda CX-9 2.5 SkyActiv-G 230pk Chiptuning?

Chiptuning Leiderdorp Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Leiderdorp chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Aston martin vantage 4.0 v8 bi-turbo 510pk
Breng je Aston Martin Vantage 4.0 V8 Bi-Turbo (510pk) naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 12.0% en 20.0% meer koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Leiderdorp kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Leiderdorp.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Leiderdorp autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Opel motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank