Chiptuning in Sassenheim

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Sassenheim?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Sassenheim kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sneller rijdt door chiptuning in Sassenheim. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De vries grootste pluspunten auto laten chippen

  • Meer vermogen​
  • Mooier geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Sassenheim. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Sassenheim engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Sassenheim engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Sassenheim. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige tuning:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer in uw auto
  • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning files

Beschikbare soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Sassenheim OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Sassenheim maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Daardoor is dit een goedkope Sassenheim chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Volvo V90 2.0 D5 240pk

Stage 2 chiptuning Sassenheim

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Sassenheimtuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Sassenheim chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Mercedes-benz e 400 – 333pk
Chiptuning van de Mercedes-Benz E 400 – met 333pk. Geniet van een vermogenswinst van 400PK en 580NM Extra koppel.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Sassenheim auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Sassenheim.

Zo doen wij buiten Sassenheim chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Sassenheim als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Chevrolet motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank