Chiptuning Sassenheim

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Sassenheim?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Sassenheim.

Door het chippen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Sassenheim. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De vries grootste pluspunten auto tuning

Meer vermogen​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Sassenheim. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Sassenheim chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Sassenheim. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Sassenheim chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van de beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Sassenheim OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Sassenheim is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Sassenheim chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Sassenheim krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Zie dit relevante project: bmw m3 tuning

Stage 2 chiptuning Sassenheim

De naam zegt het al. Bij deze methode van Sassenheimtuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Sassenheim is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het auto chippen

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Sassenheim kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Sassenheim.

Zo doen wij buiten Sassenheim chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun je hieronder bekijken

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Als u dus zoekend bent naar auto chiptuning in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chippen doen de fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare aanpassingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.