Chiptuning Merenwijk: Bij u in de buurt

merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Merenwijk?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is geprogrammeerd om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning Merenwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De vries grootste pluspunten tunen van uw auto

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt chiptunen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Merenwijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Merenwijk engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Merenwijk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Merenwijk OBD chiptuning

OBD chiptuning Merenwijk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit recente voorbeeld: bmw x5 tuning

Stage 2 chiptuning Merenwijk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Merenwijk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze locaties zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus op zoek bent naar remapping bedrijf in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Dit doen auto makers wel, maar anders. Dit zit namelijk zo: Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen. Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.