Chiptuning Merenwijk

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chiptunen in Merenwijk?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is gedaan omdat deze software exact het aantal PK moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Merenwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen

  • Meer vermogen​
  • Geluid klinkt sportiever
  • Comfortabeler rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Merenwijk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Merenwijk specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Merenwijk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Merenwijk verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van de beste chiptuning bestanden

Verschillende vormen chiptuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Merenwijk OBD chiptuning

OBD chiptuning Merenwijk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Zie dit recente voorbeeld: Peugeot 2008 1.2 Puretech 130pk Chiptuning?

Chiptuning Merenwijk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning Jeep compass 2.4i 172pk
Jeep Compass 2.4i met 172pk tuning? Vermogenswinst van 10.0% en 9.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Merenwijk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Merenwijk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning Dacia
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank