Chiptuning in Oegstgeest

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Oegstgeest?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De motor controller is afgesteld om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

Chiptuning Oegstgeest kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Oegstgeest. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Pluspunten obd tuning

  • Sportiever karakter​
  • Sportiever geluid
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Oegstgeest. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Oegstgeest ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Oegstgeest. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Oegstgeest chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van beste tuning files

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Oegstgeest OBD chiptuning

OBD chiptuning Oegstgeest is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Bekijk dit relevante voorbeeld: Chiptuning Audi A4 1.9 TDI naar 150PK

Stage 2 chiptuning Oegstgeest

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Oegstgeest tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

chiptuning Hyundai matrix 1.5 crdi 102pk
Breng je Hyundai Matrix 1.5 CRDi met 102pk naar Mijn Chiptuning. Vermogenswinst van 27.0% en 15.0% meer koppel.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank