Chiptuning Oegstgeest: Bij u in de buurt

Alle auto merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning Oegstgeest voor mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Oegstgeest.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen auto laten chippen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt chippen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Oegstgeest. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Oegstgeest specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Oegstgeest engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke tuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Oegstgeest chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

De beste tuning files in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Oegstgeest OBD chiptuning

OBD chiptuning Oegstgeest is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Oegstgeest krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Lees dit relevante voorbeeld: peugeot 106 tuning

Stage 2 chiptuning Oegstgeest

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Oegstgeest tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Oegstgeest is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van performance door obd chiptuning in Oegstgeest.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motor computer software zijn onze services een garantie op de beste chiptuning.

Zo doen wij buiten Oegstgeest chiptuning ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al de vestigingen bekijken:

We zitten ook in de buurt van:

Dus als u op één van deze plekken in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Dit werkt namelijk zo: Fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs. Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke veranderingen worden gemaakt.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.