Chiptuning Noordwijk-Binnen

Alle auto merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Wat zijn de pluspunten van chiptuning Noordwijk-Binnen?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Noordwijk-Binnen.

Chiptuning Noordwijk-Binnen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning Noordwijk-Binnen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Mijn Chiptuning

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Noordwijk-Binnen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Noordwijk-Binnen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

Diepgaande kennis van de Motormanagement in uw auto

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Noordwijk-Binnen OBD chiptuning

OBD chiptuning Noordwijk-Binnen is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Zie dit relevante project: audi chiptuning

Stage 2 chiptuning Noordwijk-Binnen

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Noordwijk-Binnen is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU (motor computer) software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Noordwijk-Binnen ook diverse andere software modificaties voor Noordwijk-Binnen als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning vestigingen bekijken:

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo: Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen. Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.