Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gle 43 amg 367pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 367pk 420pk +14.4%
Koppel 520nm 590nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk kan doen:

De standaard software in de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk ecu van uw Mercedes-Benz GLE is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk?​

Voor stage één tunen Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk is een geliefde manier om je Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk!

Stage 2 Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz GLE 43 AMG 367pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.