Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz a 170 cdi 95pk

Stage 1 Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 180nm 230nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Mercedes-Benz A is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mercedes-Benz A een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Mercedes-Benz A gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw Mercedes-Benz
 • Harder geluid
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk. Met deze manier moet je zelfs de Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz A 170 CDI 95pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk. Hierbij pas je de Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chiptuning.

Zo doen wij naast Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Mercedes-Benz A 170 CDI 95pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Nissan motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.