Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz viano 2.0 cdi 136pk

Stage 1 Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 200pk +47.1%
Koppel 310nm 440nm +41.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk kan doen:

De ecu software van uw Mercedes-Benz Viano is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Mercedes-Benz Viano door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk​
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chippenMercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk?​

Bij stage 1 tuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk kan worden!

Methodes voor Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz Viano 2.0 CDI 136pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.