Mercedes-Benz C 180d 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz c 180d 122pk

Stage 1 Mercedes-Benz C 180d 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 145pk +18.9%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz C 180d 122pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz C 180d 122pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz C 180d 122pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz C meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Mercedes-Benz C 180d 122pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz C 180d 122pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz C 180d 122pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz C 180d 122pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mercedes-Benz C 180d 122pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Mercedes-Benz C 180d 122pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz C 180d 122pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz C 180d 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Mercedes-Benz C 180d 122pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz C 180d 122pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Mercedes-Benz C 180d 122pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Mercedes-Benz C 180d 122pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz C 180d 122pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz C 180d 122pk chiptuning genoemd. Je Mercedes-Benz C 180d 122pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz C 180d 122pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Mercedes-Benz C 180d 122pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mercedes-Benz C 180d 122pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

McLaren ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.