Chiptuning Katwijk aan Zee: Bij u in de buurt

Alle auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Katwijk aan Zee voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Katwijk aan Zee kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het auto chippen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen

Meer PK's​

Sportiever geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Katwijk aan Zee. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Katwijk aan Zee specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Katwijk aan Zee. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Katwijk aan Zee chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

De beste chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chip tuning met je auto doet:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Katwijk aan Zee OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit relevante voorbeeld: renault megane tuning

Stage 2 chiptuning Katwijk aan Zee

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Katwijk aan Zee chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Katwijk aan Zee autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een kaart van onze Mijn Chiptuning vestigingen

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen auto producenten wel, maar anders. Het zit namelijk zo: Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.