Chiptuning Katwijk aan Zee

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Katwijk aan Zee?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd. Dits komt doordat deze is opgesteld om de performance te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Door het tunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen

  • Sportiever karakter​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Katwijk aan Zee. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Katwijk aan Zee chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU van uw auto
  • Speciale accu voeding tijdens het tunen
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van de beste tuning bestanden

Verschillende soorten chiptuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Katwijk aan Zee OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Katwijk aan Zee is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Katwijk aan Zee chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Katwijk aan Zee krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Een goed voorbeeld is Tuning Mercedes-Benz G 500 – met 421pk

Chiptuning Katwijk aan Zee Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Katwijk aan Zee is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Mercedes-benz e 220 cdi 170pk
Laat je Mercedes-Benz E 220 CDI van 170 naar 220PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Katwijk aan Zee auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Katwijk aan Zee chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Katwijk aan Zee autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank