Chiptuning Wassenaar

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Wassenaar voor mijn auto?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal. Dits komt doordat deze is geschreven om de performance te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning in Wassenaar. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto tuning

  • Meer vermogen​
  • Geluid klinkt harder
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Wassenaar. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Wassenaar chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement computer
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Eerst een goede back-up​
  • De beste tuning software in gebruik

Verschillende vormen auto chippen:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Stage 1 Wassenaar OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Wassenaar chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een relevant voorbeeld is Chiptuning Buick Verano 1.5 Turbo 163pk

Stage 2 chiptuning Wassenaar

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Wassenaar tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Wassenaar is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Nissan primastar 2.5 dci 115pk
Laat je Nissan Primastar 2.5 DCi van 115 naar 149PK door Mijn Chiptuning. Meer rijplezier, efficiënt brandstofgebruik en méér.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Wassenaar auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Wassenaar.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Wassenaar autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank