Chiptuning Wassenaar: Bij u in de buurt

Alle auto merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Wassenaar?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Wassenaar.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen tunen van je auto

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Wassenaar. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Wassenaar chiptuning engineer onderworpen. Deze Wassenaar engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

De beste tuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Wassenaar OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Wassenaar is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Wassenaar chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Een relevant voorbeeld is smart tuning

Stage 2 chiptuning Wassenaar

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Wassenaar auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Wassenaar.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Onze locaties kun je hieronder bekijken:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt: Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de types verschillen. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen. Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke veranderingen worden gemaakt.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.