Chiptuning in Voorschoten

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. De motor computer is afgesteld om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Voorschoten.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Voorschoten.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% verminderen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen tunen van je auto

  • Meer vermogen​
  • Geluid klinkt beter
  • Meer rijplezier
  • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Voorschoten. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Voorschoten engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Voorschoten engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Voorschoten chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer van uw auto
  • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Gebruik van goede tuning software

Beschikbare soorten auto chippen:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor auto chippen leggen we onderaan uit:

Stage 1 Voorschoten OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Voorschoten chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven! Zie dit recente project: Porsche Macan 2.0 TFSI 252pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Voorschoten

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Voorschotentuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Voorschoten chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo s60 2.0 t6 306pk
Volvo S60 2.0 T6 met 306pk tuning? Vermogenswinst van 8.0% en 11.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank