Chiptuning Leiden: Bij u in de buurt

Alle auto merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

No products found

Wat voor voordelen heeft chiptuning Leiden voor mijn auto?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Leiden. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen auto laten chippen

Meer performance​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Leiden. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Leiden chiptuning engineer onderworpen. Deze Leiden engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Leiden engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Leiden verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Leiden chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Goede tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Leiden OBD chiptuning

OBD chiptuning Leiden is een geliefde methode om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning Leiden maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Zie dit recente project: hyundai i10 tuning

Chiptuning Leiden Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Leiden ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen:

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van de tuning locaties

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus op zoek bent naar motor tuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons compleet op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.