Buick Verano 1.5 Turbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick verano 1.5 turbo 163pk

Stage 1 Buick Verano 1.5 Turbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 185pk +13.5%
Koppel 250nm 301nm +20.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Buick Verano 1.5 Turbo 163pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Buick Verano 1.5 Turbo 163pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Verano veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Buick Verano 1.5 Turbo 163pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Buick Verano 1.5 Turbo 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Verano 1.5 Turbo 163pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Buick Verano 1.5 Turbo 163pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Buick Verano 1.5 Turbo 163pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Buick Verano 1.5 Turbo 163pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Buick auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Buick Verano 1.5 Turbo 163pk motor tuning:

Voor het Buick Verano 1.5 Turbo 163pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Buick Verano 1.5 Turbo 163pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Buick Verano 1.5 Turbo 163pk is een populaire manier om je Buick Verano 1.5 Turbo 163pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Buick Verano 1.5 Turbo 163pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Buick Verano 1.5 Turbo 163pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Buick Verano 1.5 Turbo 163pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Buick Verano 1.5 Turbo 163pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Buick Verano 1.5 Turbo 163pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Buick Verano 1.5 Turbo 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Buick Verano 1.5 Turbo 163pk ECU software inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Buick Verano 1.5 Turbo 163pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.