Chiptuning Noordwijkerhout: Bij u in de buurt

merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Noordwijkerhout voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Noordwijkerhout.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van je auto

Sneller optrekken​

Sportiever geluid

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Noordwijkerhout. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Noordwijkerhout chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Noordwijkerhout. Een specifieke tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning:​

Diepgaande kennis van de Motor computer

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Stage 1 Noordwijkerhout OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Noordwijkerhout chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Noordwijkerhout krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Lees dit relevante voorbeeld: bmw 1 serie chiptuning

Chiptuning Noordwijkerhout Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Noordwijkerhout tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Noordwijkerhout is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van performance door chiptuning Noordwijkerhout.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Noordwijkerhout kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Noordwijkerhout chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Noordwijkerhoutsoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland hebben we locaties. Hier beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning vestigingen

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit werkt namelijk zo: Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types. Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij fysieke aanpassingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.