Chiptuning in Lisse

Klik hier voor WhatsApp

Alle Auto merken welke Mijn Chiptuning kan tunen:

Ontdek wat chiptuning in Lisse voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De motor computer is geprogrammeerd om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chippen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel fijner en sneller rijdt door chiptuning Lisse. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen obd tuning

  • Sneller optrekken​
  • Beter geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Lisse. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lisse chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Lisse engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Lisse bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Speciale accu voeding gedurende het chippen
  • Eerst een goede kopie van de oude staat​
  • De beste chiptuning software in gebruik

Verschillende vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Lisse OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lisse is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Lisse krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto! Lees dit recente voorbeeld: Dacia Logan 1.6i 105pk Chiptuning?

Chiptuning Lisse Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Lisse is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Chevrolet silverado 8.1 v8 330pk
Chiptuning van de Chevrolet Silverado 8.1 V8 met 330pk. Geniet van een vermogenswinst van 350PK en 630NM Extra koppel!

Specialistische ECU software inzicht​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank