Dacia Logan 1.6i 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia logan 1.6i 105pk

Stage 1 Dacia Logan 1.6i 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 115pk +9.5%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1598 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3130 & Valeo V40
Compressieverhouding 9,8 : 1
Boring X slag 79,5 X 80,5 mm
Motornummer K7MA812

Dacia tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Dacia Logan 1.6i 105pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Dacia Logan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia motor tuning.

Door het tunen van uw Dacia kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Dacia Logan 1.6i 105pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Dacia Logan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer koppel
 • Beter geluid uit uw Dacia
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Dacia Logan 1.6i 105pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Logan 1.6i 105pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Dacia Logan 1.6i 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Dacia Logan 1.6i 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Dacia Logan 1.6i 105pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Dacia Logan 1.6i 105pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Dacia Logan 1.6i 105pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Dacia Logan 1.6i 105pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Dacia Logantuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia Logan 1.6i 105pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Dacia Logan 1.6i 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Dacia Logan 1.6i 105pk OBD chiptuning

OBD tuning Dacia Logan 1.6i 105pk is een populaire methode om je Dacia Logan 1.6i 105pk te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Dacia Logan 1.6i 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je Dacia Logan 1.6i 105pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Dacia Logan 1.6i 105pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Dacia Logan 1.6i 105pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Dacia Logan 1.6i 105pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.6i 105pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Logan 1.6i 105pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Dacia Logan 1.6i 105pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Dacia Logan 1.6i 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Logan 1.6i 105pk.

Zo doen wij naast chiptuning Dacia Logan 1.6i 105pk ook diverse andere software aanpassingen voor Dacia Logan 1.6i 105pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.