Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 8.1 v8 330pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 330pk 350pk +6.1%
Koppel 610nm 630nm +3.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Silverado is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Chevrolet Silverado een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Silverado veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappenChevrolet Silverado 8.1 V8 330pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Silverado 8.1 V8 330pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.