Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 6.0 v8 352pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 352pk 375pk +6.5%
Koppel 517nm 540nm +4.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Chevrolet Suburban tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Chevrolet Suburban meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Suburban 6.0 V8 352pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Land Rover ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw auto dus even kwijt.