Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet venture 3.4 v6 185pk

Stage 1 Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 205pk +10.8%
Koppel 280nm 300nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Venture vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk veel soepelder rijdt door tuning Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Chevrolet
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk kan doen:
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk ECU software kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Venture 3.4 V6 185pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.