Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 242pk 260pk +7.4%
Koppel 328nm 350nm +6.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Colorado vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk wordt!
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Goede Chevrolet Coloradochiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Chevrolet Colorado 3.7i – 242pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Colorado 3.7i – 242pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.