Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo 3.4 v6 180pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 278nm 310nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Monte Carlo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto motor tuning.

Door het chippen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk chiptuning. Je Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Monte Carlo 3.4 V6 180pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.