Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.5 – 197pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 197pk 220pk +11.7%
Koppel 259nm 285nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptunen?

De ecu van uw Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Chevrolet Malibu tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Malibu 2.5 – 197pk?​

Bij stage één chiptuning Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Gebruik van goede Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk ECU niet te ontmantelen.

Je Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk genoemd. Je Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Malibu 2.5 – 197pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Malibu 2.5 – 197pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.